Afbeelding van een tennisveld - TC De Lusthoven

Fitness
TC De Lusthoven

Fitness

Private Fitness TCL Arendonk is het resultaat van een samenwerking tussen TC De Lusthoven en SportMed (zie www.sportmedonline.com), in de eerste plaats als aanvulling voor de tennisleden om zo in de winter fysiek actief te blijven maar later is Private Fitness TCL Arendonk eveneens opengesteld voor niet-leden. In Private Fitness TCL kunnen dus zowel leden van TC De Lusthoven terecht als mensen die geen lid zijn van de tennisclub. Leden van TCL genieten van een speciale korting.

Private Fitness TCL Arendonk is zeker geen 'traditionele' fitnessclub. Onder het moto 'keep it simple' kan een Private Fitness best omschreven worden als een locatie waar trainingsfaciliteiten beschikbaar staan en waar je dus (permanent) terecht kan om je lichaamsbeweging en/of training te realiseren. In Private Fitness Arendonk willen we zoveel mogelijk op 'maat van de klant' werken. Je stelt dus zelf je pakket van diensten en/of producten samen, naargelang je ambities en/of budget. Je kan je dus beperken tot het nemen van een abonnement zonder 'toebehoren', of je abonnement met coaching, opvolging, accessoires,...

De uitbating en eventueel de coaching in Private Fitness TCL Arendonk  is in handen van Wim De Smet en Michel Sneyers, beide SportMed Approved Coach.

Voor meer info over het concept 'SportMed Private Fitness' kan je terecht op www.sportmedonline.com/nl-be/privatefitness of haal een foldertje (met de basistarieven) op aan de bar in de kantine van TC De Lusthoven. Of nog beter, maak een afspraak voor een vrijblijvende oriëntatiecoaching met een coach van Private Fitness TCL Arendonk:

Private Fitness TCL Arendonk is de eerste club ter wereld waar het CMC-Cardio Corner opvolgsysteem (ontwikkeld door SportMed) is geïmplementeerd. Hiermee krijg je permanent trainingsfeedback en kan je coach je nog beter opvolgen. Kom gerust eens langs om het te bekijken.

14
15

Vrijblijvende oriëntatie coaching

Omdat we de zogenaamde 'hardselling' verafschuwen én omdat we willen dat je echt overtuigd bent dat Private Fitness TCL Arendonk voor jouw een passende formule in huis heeft, vooraleer je een engagement aangaat, hanteren we een compleet andere 'verkoopaanpak' dan de meeste fitnessclubs.

Juist omdat we weten dat het op basis van de informatie van een website, folder of een gesprek met de coach vaak nog moeilijk is om de passende formule te kiezen (zeker wanneer je nog niet vertrouwd bent met het trainen in een fitnessclub), bieden we iedereen die nog nooit eerder lid was van Private Fitness TCL Arendonk eenmalig de mogelijkheid - let op, dit is niet verplicht - om volledig vrijblijvend een afspraak te maken voor een oriëntatie coaching (twv € 90). Een coach neemt dan ongeveer 1,5 uur de tijd om je onze aanpak te laten ervaren. Na deze ervaring heb je vervolgens de mogelijkheid om antwoord te krijgen op al je vragen. Enkel wanneer onze aanpak je overtuigd heeft, neem je een abonnement of een combinatiepakket. Wanneer je niet overtuigd bent heb je verder geen enkele verplichting.

SportMed TestPoint (STP)

Wens je op eigen houtje cardiotraining te doen zonder hiervoor gebruik te maken van Private Fitness TCL Arendonk, maar wil je wel de ondersteuning van een coach? Dan kan je hiervoor een afspraak maken in de SportMed TestPoint voor een 'SportMed Approved Coaching voor een actieve(re) LifeStyle'. Lees meer op www.sportmedonline.com/nl-be/particulierstarter/. Via je HeartRateCoach - www.sportmedonline.com/nl-be/hrc/ - wordt je dan vanop afstand gevolgd door je coach.

We kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen.

Septemberaanbod Private Fitness TCL - Seizoen 2015-2016

Tot 30 september 2015 loopt de volgende actie voor alle leden van TCL:

 • SportMed 'TCL' seizoen abonnement (met coaching):

Dit abonnement bestaat uit:

 • Gebruik van de fitnessruimte tot 30 juni 2016
 • Coaching:
  SportMed startcoaching cardio zodat een aangepast programma (12 weken) kan worden opgestart
  Introductiecoaching voor spierversterkende training
  In de loop van het seizoen: 3x evaluatie coaching met telkens een nieuw cardio programma en/of krachtprogramma voor 12 weken

  Tarief: € 235 (+€ 10 voor je toegangspas wanneer je nog nooit lid was van de Private Fitness)

 • 'TCL' seizoen abonnement zonder coaching:
  Met dit abonnement kan je tot 30 juni 2016 gebruik maken van Private Fitness TCL Arendonk.
  Wanneer je later graag een afspraak maakt met de coach kan dit op eigen initiatief aan de geldende tarieven (voor fitness leden).

  Tarief: € 150 (+€ 10 voor je toegangspas wanneer je nog nooit lid was van de Private Fitness)

Na 30 september 2015 kan je uiteraard nog steeds terecht voor een abonnement aan de 'gewone' TCL tarieven.

Twijfel je nog of wens je eerst meer info over onze aanpak?

Contacteer dan Wim (0477/24.97.27) of Michel (0475/68.00.79) voor een volledig vrijblijvende afspraak (incl. SportMed startcoaching cardio). Daarna beslis je pas of trainen in Private Fitness TCL Arendonk iets voor jouw kan zijn.