Afbeelding van een tennisveld - TC De Lusthoven

Tennisstage Turkije 2019

tennistage-lusthoven-hotel
09

Tennisstage Belek Turkije

van 7 tot 14 april 2019

Onder leiding van Chris Verheyen en Marie-Anne Jacobs (Tennisschool De Lusthoven), in samenwerking met Filip Verbeek (Tennisschool Play)

Hotel Limak Arcadia Golf & Sport Resort *****

 

Hotel

Een echte parel, 30 kilometer van de luchthaven van Antalya, en slechts 20 minuten wandelen van het centrum van Belek.

Dit prachtige 5-sterren hotel heeft ongelooflijk veel fasciliteiten, waaronder prachtige zwembaden, waar jong en oud zich kan uitleven. Het krijgt een waardering van 9,3, wat niet veel hotels gegeven is. Er zijn 4 tenniscourts aanwezig, dus ook de volwassenen kunnen er een balletje gaan slaan.

Logeren

We logeren in all-in-formule, dus je kan elke dag ontbijten, lunchen en dineren a volonté in het hoofdgebouw. Je kan ook reserveren in één van de 3 andere restaurants.

Tennissen

Voor de tennissers bieden wij een volledig pakket, bestaande uit dagelijks tennislessen + conditietraining. Spelers vanaf oranje trainen 3u per dag + 1u conditietraining. De stage is zowel voor beginners als voor gevorderden en competitiespelers, en we lassen ook een reeks in voor volwassenen. Op woensdag heeft iedereen een vrije dag.

We bieden ook spelers in blauw en rood de kans om deel te nemen. Zij trainen 1u per dag, maar krijgen ook een half uurtje coördinatietraining. De rest van de dag mogen zij het zwembad en omgeving onveilig maken…

Alle materiaal wordt voorzien door Chris, enkel je tennisracket(s) moet je zelf meebrengen. Wat we wel eisen is veel inzet, en vooral veel plezier op de tenniscourts!!

Kamers & vlucht

Wij kunnen volgende kamers aanbieden:

2-persoons

3-persoons

Familiekamers (2 of 3 volwassenen met 1 of 2 kinderen tem 14 jaar, dus 4 personen in totaal)

Het aantal kamers per type is beperkt, dus wie eerst inschrijft heeft het meeste kans op zijn favoriete kamer.

Onze prijzen zijn inclusief busreis naar en van de luchthaven, vluchten, verblijf van 7 tot en met 14 april in all-in, tennislessen, huur terreinen en avondanimatie.

Ruimbagage is niet inbegrepen, handbagage wel.

Prijzen

Dit alles kunnen wij u aanbieden aan volgende prijzen :

Tennissers – 14 jaar:                                  775€ (met 2 volw op kamer 600€)

Tennissers – 14 jaar bl + rood:     725€ (met 2 volw op kamer 550€)

Touristen – 14 jaar:                         695€ (met 2 volw op kamer 520€)

Tennissers + 14 jaar:                      850€

Volw tennissers:                              875€

Touristen + 14 jaar:                        775€

Inschrijven

Inschrijven kan tot 8 januari 2019. Wij hebben al zeker plaats voor 50 personen, indien meer mensen zich aanbieden zijn we afhankelijk van de bezetting van vlucht en hotel. Dus…snel inschrijven is de boodschap!!

Twijfel je nog…?? Bekijk vlug even de foto’s hieronder, en droom al van prachtige stranden onder een stralende zon in april…!! Voor de echte genieters biedt dit hotel ook een spa en welness, waar verwennen en genieten een absolute prioriteit is.

En de golfliefhebbers zullen zeker hun gading vinden op 1 van de 15 golfbanen in Belek en omgeving. Er is ook mogelijkheid tot practisen op de driving range van Golfclub Montgomery, vlak bij ons hotel.

Inschrijven kan via mail naar Chris.verheyen1@telenet.be. Graag alle volledige namen vermelden (zoals op identiteitskaart), geboortedatum(data), uw adres + telefoonnummer, en het type kamer dat u wenst.

Voor verdere vragen kan u ons bereiken op 0475/ 536 928 (Chris).

Hopelijk tot binnenkort!!

Chris, Filip en Marie-Anne

01
02
03
04
05
06
07
08